Tenslotte anas ditanggkap

Tenslotte anas ditanggkap – Deze nieuwe ronde van de gevallen Anas Urbaningrum . Voormalig voorzitter van de Democratische Partij van de eerste proef op de Corruption Hof in gevallen van vermeende aannemen van geschenken of giften Hambalang project en andere projecten worden geconfronteerd .

Vrijdagmiddag 30 mei 2014 , Anas ziet lasten uitgelezen door de officier van justitie op verdenking van corruptie langs hem verdacht zich in februari 2013 .

Aangekomen bij de rechtbank , op zoek ontspannen Anas . Anas dragen een wit overhemd vest geklede gevangenen . Riep journalist , Anas beweerde eten voor het ontbijt brengen . ” Sambal pecel voor het ontbijt , ” zei Laila ‘s man Athiyyah .
Cara pengobatan Dini
Kort daarna begon het proces het lezen van de aanklacht . Laten we eens kijken naar de inhoud van de aanklacht werd voorgelezen na het Openbaar Ministerie.

Eerste , Anas verluidt ontvangen geld ten bedrage van Rp2 , 1 miljard PT Adhi Karya om benoeming als voorzitter van de Democratische Partij in het Congres te helpen in 2010 .

Ten tweede , Anas verluidt geld ontvangen van de Permai Groep bedroeg Rp84 , 5000000000 en US $ 36.070 voor de toepassing van de voorbereiding van de nominatie van de Democratische partijvoorzitter .

Ten derde , Anas verluidt geld ontvangen van de Permai Group RP30 miljard en US $ 5.225.000 voor de doeleinden van de verkiezing van de voorzitter van de Democratische Partij .

Ten vierde , op 12 november 2009 , Anas ontving naar verluidt een eenheid van Toyota Harrier auto ter waarde Rp670 miljoen senior PT Adhi Karya , Justin Goed M Noor .

Ten vijfde , Anas bijbehorende faciliteiten verluidt ontving zijn benoeming als voorzitter van de Democratische Partij van PT Indonesische Surve Circle ( LSI ) ten bedrage van Rp478 , 63 miljoen in overweging als Anas werd verkozen als voorzitter van de Democraat , dan alle politieke survey project aan potentiële hoofd regio van de Democratische Partij zal worden voorgelegd LSI .

Zesde , Anas ook naar verluidt ontving een eenheid Toyota Vellfire waard RP735 miljoen van PT Atrindo International.

” Dus als de totale vatte Anas ontvangt een prijs van US $ 5.261.070 en Rp116.525.650.000 , ” zei Yudi procureur Kristiana .

Volgens de aanklagers , Anas als lid van de Tweede Kamer weten dat alle giften in geld en luxe voertuigen die komen uit de begroting van het project van het Ministerie van Jeugd en Sport , en andere projecten uit de rijksbegroting .

” DG -projecten in het hoger onderwijs en andere projecten gefinancierd door de staatsbegroting verkregen Permai Group , ” zei procureur Yudi .

Aanklagers bleek ook beschuldigingen van besteding van het geld . Onder hen , Anas kocht een stuk grond zou hebben gekocht van de opbrengsten van corruptie , als volgt .

1 . Stuk land van 639 vierkante meter in de Golf van watermeloen Road Block G , Dorp Duren Sawit , Oost- Jakarta waard Rp 3 , 5000000000 . Holdings namens de gedaagde .

2 . Twee percelen grond van 200 vierkante meter en 7078 in Jalan DI Panjaitan Yogyakarta waard Rp690 miljoen en RP15 , 7 miljard . In de naam van Atabik Ali , Anas – wet .

3 . Twee percelen van 280 en 380 vierkante meter in Panggungharjo , Bantul , Yogyakarta , ter waarde RP600 miljoen en Rp368 miljoen . Zowel het land werd gekocht in contanten namens Dina Zas , broer – in-law Anas .

“Het moet worden vermoed land werd gekocht met de opbrengsten van corruptie, het doel van de herkomst van de rijkdom in de naam van een andere persoon “, zei procureur .
Manfaat tepung Sagu
Anas , officieren van justitie gezegd , begon het optreden als lid van het Huis van Afgevaardigden in 2009 . Op 1 oktober 2009 , Anas werd benoemd tot voorzitter van de Democratische Partij in de Tweede Kamer . Echter , trad hij van het huis minder dan een jaar later , 23 juli 2010 , want hij wilde zich concentreren op het verzorgen van de post partij werd gekozen tot voorzitter van de Democratische .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s